Krumpir s parmezanom

Krumpir s parmezanom

Krumpir s parmezanom
  • Objavljeno: Četvrtak, 31.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan prilog svakom jelu!
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 340 kcal / 1.422,56 kJ

Sastojci

  • 1.8kg narezanog krumpira
  • 5 žlica maslinovog ulja
  • 2 žličice običnog brašna
  • 100g parmezana
  • 1 žličica sitno nasjeckanog peršina
  • 4 sitno nasjeckane grančice ružmarina
  • prstohvat naribanog muškatnog oraščića

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Kuhajte krumpir u slanoj vodi. Kada prokuha, kuhajte 2 minute i ocijedite.

Pomiješajte brašno, parmezan, peršin, ružmarin i muškatni oraščić. Dodajte prstohvat soli.

Krumpire pospite uljem i umiješajte u smjesu sa začinima.

Pecite oko 40 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti