Maslac od badema i cimeta

Bademi su dobar izvor riboflavina, magnezija i mangana.
Vrijeme pripreme: 15 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 400g badema
- 2 žličice cimeta
Priprema
Stavite bademe u blender i miješajte dok smjesa ne postane kompaktna. Dodajte cimet i dobro promiješajte.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od badema i cimeta15 min12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od badema i vanilije25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaMaslac od badema, vanilije i cimeta20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBaba Ganoush namaz30 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345