Njoki s prokulicama i bademima

Njoki s prokulicama i bademima

Njoki s prokulicama i bademima
  • Objavljeno: Utorak, 15.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kremasti njoki posuti parmezanom i listićima badema.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  •     500g njoka
  •     5 šalica prokulica
  •     2 žlice maslaca
  •     2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  •     1/4 žličice papra
  •     3 žlice listića badema
  •     1/3 šalice parmezana

Priprema

Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju. Zadnju minutu dodajte prokulice u njoke, ocijedite i ostavite sa strane.

Zagrijte tavu, dodajte maslac i ulje, pržite oko 7 minuta dok maslac ne poprimi zlatno žutu boju, dodajte njoke i prokulice, popaprite i dobro promiješajte.

Rasporedite njoke na tanjure, svaku porciju pospite bademima i parmezanom. Poslužite odmah.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti