Njoki s tikvicama, ricottom i bosiljkom

Njoki s tikvicama, ricottom i bosiljkom

Njoki s tikvicama, ricottom i bosiljkom
  • Objavljeno: Četvrtak, 25.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kremasti njoki koje ćete obožavati!
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1/4 šalice maslinovog ulja
  • 1kg nasjeckanih tikvica
  • 3 nasjeckana češnja češnjaka
  • sol
  • papar
  • 500g njoka
  • 1 šalica usitnjene ricotte
  • 1/3 šalice nasjeckanog bosiljka

Priprema

Zagrijte maslinovo ulje u tavi, dodajte tikvice, sol i papar i dinstajte oko 10 minuta.

Dodajte češnjak i nastavite dinstati oko 5 minuta. U međuvremenu skuhajte njoke prema uputama na pakiranju. Odvojite oko 4 žlice vode u kojoj su se kuhali njoke, dodajte u tikvice i lagano promiješajte.

Umiješajte njoke i ricottu, lagano promiješajte, pospite bosiljkom i poslužite.

Isprobajte još jednostavnih recepata za jela od njoka!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti