Njoki sa špinatom i pinjolima

Ukusni njoki posuti parmezanom.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 450g njoka
- 2 žlice maslaca
- 2 žlice pinjola
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 280g špinata
- 1/4 žličice soli
- 1/4 žličice papra
- 1/4 šalice parmezana
Priprema
Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju.
Zagrijte maslac u velikoj tavi. Dodajte pinjole i kuhajte oko 3 minute, nepresano miješajući. Dodajte češnjak i kuhajte oko 1 munutu. Dodajte njoke i špinat, kuhajte oko 1 minutu, povremeno miješajući. Posolite i popaprite. Pospite parmezanom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSloženac od ostataka povrća35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki s parmezanom i špinatom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki s avokadom i špinatom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaNjoki sa slanutkom i špinatom25 min12345
Popularni recepti
-
Jela za dijabetičareNamaz od cikle i feta sira1:20h12345
-
PriloziGratinirani krumpir s keljom1:15h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
JuheKremasta juha od šampinjona30 min12345