Panini od mozzarelle i malina

Panini od mozzarelle i malina

Panini od mozzarelle i malina
  • Objavljeno: Utorak, 08.05.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Talijanska varijanta sendviča koja će vas oduševiti.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 269 kcal / 1.125,50 kJ

Sastojci

  • 1/4 šalice maslinovog ulja
  • 8 kriški kruha
  • 1/2 šalice džema od maline
  • 2 žličice ružmarina
  • 230g mozzarelle
  • sol

Nutritivne vrijednosti

  • Kalorije 269
  • Masti 14g
  • Proteini 7g
  • Ugljikohidrati 29g
  • Vlakna 1g
  • Kolesterol 23mg
  • Željezo 1mg
  • Natrij 188mg
  • Kalcij 41mg

Priprema

Prepržite kruh na roštilju ili tavi. Namažite kruh maslinovim uljem. Namažite džemom 4 kriške kruha, ali s jedne strane i pospite ružmarinom. Narežite mozzarellu na 8 kriški, te na 4 kriške kruha stavite po 2 kriške mozzarelle. Po siru pospite malo soli, poklopite s preostale 4 kriške kruha. Pecite na tavi dok se sir ne istopi i dok kruh ne postane zlatne boje i hrskav. Važno je da ih, dok se peku, cijelo vrijeme držite pritisnutima. Prepoloviti panini na pola i poslužiti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti