Paprike punjene šampinjonima

Paprike punjene šampinjonima

Paprike punjene šampinjonima
  • Objavljeno: Petak, 29.12.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Zaboravit ćete da ste papriku ikada pripremali s mesom!
Izvor slike: Pixabay
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 kg paprike
  • 1 nasjeckani poriluk
  • 50 ml ulja
  • 100 g integralne riže
  • 200 g nasjeckanih šampinjona
  • 1 žlica ljutog ajvara
  • 1 naribana mrkva
  • sol
  • papar

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  2. Zagrijte ulje i dinstajte poriluk, mrkvu i šampinjone.
  3. Nakon 10 minuta dodajte kuhanu rižu, sol, papar i ajvar.
  4. Papriku operite, očistite i napunite nadjevom.
  5. Složite paprike u lim za pečenje i pecite 40 minuta.
  6. Poslužite i uživajte!
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti