Pasta alla genovese
![Pasta alla genovese](/site/assets/files/24363/tjestenina33.300x160.jpg)
Probajte ovo jednostavno sezonsko talijansko jelo.
Vrijeme pripreme: 15 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 469 kcal / 1.962,30 kJ
Sastojci
- 300g tjestenine
- 150g mladog krumpira, prepoloviti
- 100g mahuna
- malo svježeg pesta
- iscijediti limun i parmezan za ukras
Nutritivne vrijednosti
Nutritivne vrijednosti po osobi:
Kalorije 469
Proteini 13.9g
Ugljikohidrati 65g
Masti 19 g
Zasićene masti 7.1g
Vlakna 3.6g
Sol 0,6 g
Priprema
1. Kuhati tjesteninu sljedeći upute na pakiranju. Kuhati krumpir u kipućoj, posoljenoj vodi dok ne omekša, dodajući mahune zadnje 4 minute kuhanja. Ocijedite tjesteninu.
2. Ocijedite mahune i krumpir. Dodajte na tjesteninu i zalijte pestom i sokom od limuna. Poslužite s parmezanom ako želite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
![Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica](/site/templates/theme/images/image-tool-nutrition.jpg)
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaCarpaccio od tikvica s limetom i kokosom20 min12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Vegetarijanska prehranaKrumpir salata s inćunima i kuhanim jajima30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilje od jaja i mahuna45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaMahune s bademima i češnjakom30 min12345
Popularni recepti
-
PriloziKimchi1:30h12345
-
Niskokalorična jelaWok s piletinom30 min12345
-
PriloziPolpete od prosa i povrća45 min12345
-
Jela od ribeHobotnica s krumpirom kao ispod peke2:30h12345
-
SalateKrumpir salata s mahunama40 min12345
-
Kruh i pecivaKnedle od kruha30 min12345