Pasta alla genovese

Probajte ovo jednostavno sezonsko talijansko jelo.
Vrijeme pripreme: 15 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 469 kcal / 1.962,30 kJ
Sastojci
- 300g tjestenine
- 150g mladog krumpira, prepoloviti
- 100g mahuna
- malo svježeg pesta
- iscijediti limun i parmezan za ukras
Nutritivne vrijednosti
Nutritivne vrijednosti po osobi:
Kalorije 469
Proteini 13.9g
Ugljikohidrati 65g
Masti 19 g
Zasićene masti 7.1g
Vlakna 3.6g
Sol 0,6 g
Priprema
1. Kuhati tjesteninu sljedeći upute na pakiranju. Kuhati krumpir u kipućoj, posoljenoj vodi dok ne omekša, dodajući mahune zadnje 4 minute kuhanja. Ocijedite tjesteninu.
2. Ocijedite mahune i krumpir. Dodajte na tjesteninu i zalijte pestom i sokom od limuna. Poslužite s parmezanom ako želite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaCarpaccio od tikvica s limetom i kokosom20 min12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Vegetarijanska prehranaKrumpir salata s inćunima i kuhanim jajima30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilje od jaja i mahuna45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaMahune s bademima i češnjakom30 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345