Patlidžan na mediteranski način

Patlidžan na mediteranski način

Patlidžan na mediteranski način
  • Objavljeno: Srijeda, 03.02.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Bogato začinjen, zdrav i ukusan, obrok je kojeg bi svatko poželio! Pripremite ovo jelo uz prepečeni tost istrljan češnjakom.
Izvor slike: Depositphotos
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1/2 patlidžana
  • 1/2 žličice bosljka
  • 1/2 žličice peršina
  • 1/2 žličice origana
  • 1/2 žličice soli
  • 1/4 žličice papra
  • 1/2 žličice soli
  • 1/4 žličice ružmarina
  • 1/4 žličice ekstra djevičanskog maslinovog ulja

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  2. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
  3. U zdjelu stavite sve sastojke za marinadu i dobro promiješajte.
  4. Patlidžan nasjeckajte na kriške srednje debljine i poslažite ih na lim za pečenje.
  5. Premažite marinadom i pecite 15 do 20 minuta.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti