Pečeni krumpir s ružmarinom i češnjakom

Bogato začinjen, mirisan i sočan.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g krumpira
- naribana korica i sok od 1 limuna
- 2 grančice ružmarina
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 1/2 žličice soli
- 1/4 žličice papra
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Krumpir dobro operite i nasjeckajte na ploške, koru nemojte uklanjati. Krumpire pospite začinima, dobro promiješajte i stavite na lim za pečenje. Prelijte uljem i pecite oko 25 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni krumpir s ružmarinom1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPita od krumpira45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečene rajčice s češnjakom i feta sirom25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSočan pomfrit s češnjakom45 min12345
Popularni recepti
-
Jela za dijabetičareNamaz od cikle i feta sira1:20h12345
-
PriloziGratinirani krumpir s keljom1:15h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
JuheKremasta juha od šampinjona30 min12345