Pečeni patlidžani sa češnjakom i peršinom

Pečeni patlidžani sa češnjakom i peršinom

Pečeni patlidžani sa češnjakom i peršinom
  • Objavljeno: Četvrtak, 06.10.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusno i lagano za pripremu! Ovo je idealan obrok za vegetarijance, kao i za one koji pokušavaju smanjiti konzumaciju mesa.
Izvor slike: Depositphotos
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 400 g patlidžana
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • sol
  • papar
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 1 sitno nasjeckana čili papričica
  • ½  nasjeckanog luka
  • ½ šalice nasjeckanog peršina

Priprema

Pomiješajte češnjak, čili papričicu, luk i peršin. Stavite sa strane.
Operite i osušite patlidžane i izrežite ih na pola. Pospite ih maslinovim uljem i dodajte malo soli i papra. Pecite patlidžane oko 5 minuta sa svake strane. Izvadite iz tave i neka se malo ohlade.
Pospite patlidžane mješavinom začina i maslinovim uljem, i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti