Pirjani kelj
Kelj smo navikli jesti kao prilog ali možemo ga pripremiti i kao glavno jelo ili salatu.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 200 kcal / 836,80 kJ
Sastojci
- 3 žlice maslinovog ulja
- 1 glavica nasjeckanog luka
- 3 češnja češnjaka
- 1 šalica krušnih mrvica
- 3 svežnja kelja
Priprema
Na zagrijanom ulju pirjajte luk i češnjak dok ne omekšaju.
Dodajte krušne mrvice i miješajte dok ne potamne, te dodajte kelj.
Kuhajte dok kelj ne uvene i poslužite ga uz rižu.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaSloženac od ostataka povrća35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s kozjim sirom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilje s keljom i slanutkom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaVarivo od češnjaka, kelja i kurkume25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKelj s bijelim grahom20 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345