Popečki od prokulica

Popečki od prokulica

Popečki od prokulica
  • Objavljeno: Srijeda, 20.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Prokulice su jako dobar izvor folne kiseline, kalija i mangana.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 šalice naribanog krumpira
  • 2 šalice naribanih prokulica
  • 1 šalica nasjeckanog luka
  • sok od 1/2 limuna
  • 1 žličica soli
  • 1/4 žličice papra
  • 4 umućena jaja
  • 1/2 šalice brašna
  • ulje za prženje

Priprema

Krumpir osušite pomoću papirnatog ručnika. Pomiješajte prokulice, krumpir, luk, sok od limuna, sol i papar. Umiješajte jaja i brašno.

Zagrijte ulje u tavi. Rukama oblikujte pljeskavice i pecite ih 3 do 5 minuta sa svake strane.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti