Portobello gljive sa đumbirom

Portobello gljive sa đumbirom

Portobello gljive sa đumbirom
  • Objavljeno: Srijeda, 11.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Đumbir ima odlična antioksidacijska svojstva.
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 velike portobello gljive
  • 1/4 šalice aceta balsamica
  • 1/2 šalice soka od ananasa
  • 2 žlice nasjeckanog svježeg đumbira
  • 1 žlica nasjeckanog bosiljka

Nutritivne vrijednosti

  • 65 kalorija
  • 0mg kolesterola
  • 15mg natrija
  • 13g ugljikohidrata
  • 2g dijetalnih vlakana
  • 3g proteina

Priprema

Očistite gljive i uklonite im peteljke. U zdjeli pomiješajte aceto balsamico, sok od ananasa i đumbir. Marinadom prelijte gljive i pustite da stoje 1 sat.

Pripremite roštilj i pecite gljive oko 5 minuta sa svake strane. Uklonite s roštilja, pospite bosiljkom i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti