Prokulice s parmezanom i češnjakom

Prokulice s parmezanom i češnjakom

Prokulice s parmezanom i češnjakom
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.09.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Odličan izbor za prilog uz meso.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g prokulica, prerezanih popola
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 1/2 žličice soli
  • 1/2 žličice papra
  • 3 žlice parmezana

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Prokulice pomiješajte sa svim sastojcima, osim s parmezanom. Dobro promiješajte i stavite u vatrostalnu posudu. Pecite oko 10 minuta. Izvadite, promiješajte i vratite u pećnicu. Pecite još 10 minuta. Izvadite, pospite parmezanom, promiješajte i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti