Punjeni francuski tost
Hrskavo i ukusno.
Vrijeme pripreme: 10 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 stariji baget
- 110g krem sira
- 4 jaja
- 1/4 šalice mlijeka
- 8 kriški sira
- prstohvat cimeta
- prstohvat muškatnog oraščića
- 1 žličica vanilin šećera
- 1 žlica maslaca
- 1/2 šalice malina
Priprema
Prerežite baget na deblje kriške i popola. Unutarnju stranu premažite krem sirom. U zdjeli pomiješajte jaja, mlijeko, cimet, muškatni oraščić i vanilin šećer.
Rastopite maslac u tavi. Umočite vanjsku stranu bageta u smjesu od jaja i stavite na tavu. Pecite 2 do 3 minute.
Ravnomjerno rasporedite kriške sira na baget i poklopite ih tako da dobijete sendvič. Nasjeckajte maline, pospite ih po tostu i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaUkusni tost sa sirom10 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSavršeno zapečeni francuski tost30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTost s avokadom i ovčjim sirom19 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTost s avokadom i ananasom5 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTost s avokadom5 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345