Punjeni francuski tost

Punjeni francuski tost

Punjeni francuski tost
  • Objavljeno: Četvrtak, 08.08.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Hrskavo i ukusno.
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 stariji baget
  • 110g krem sira
  • 4 jaja
  • 1/4 šalice mlijeka
  • 8 kriški sira
  • prstohvat cimeta
  • prstohvat muškatnog oraščića
  • 1 žličica vanilin šećera
  • 1 žlica maslaca
  • 1/2 šalice malina

Priprema

Prerežite baget na deblje kriške i popola. Unutarnju stranu premažite krem sirom. U zdjeli pomiješajte jaja, mlijeko, cimet, muškatni oraščić i vanilin šećer.

Rastopite maslac u tavi. Umočite vanjsku stranu bageta u smjesu od jaja i stavite na tavu. Pecite 2 do 3 minute.

Ravnomjerno rasporedite kriške sira na baget i poklopite ih tako da dobijete sendvič. Nasjeckajte maline, pospite ih po tostu i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti