Punjeni šampinjoni
Ukusno jelo koje možete poslužiti kao prilog.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 pakiranje svježih šampinjona
- 2 žlice krušnih mrvica
- 1/2 šalice mozzarella sira
- 1/4 šalice nasjeckanog luka
- 1/4 šalice nasjeckane zelene paprike
- maslinovo ulje
- sol
- papar
Priprema
Operite šampinjone i uklonite stabljike. Žlicom izdubite šampinjone.
U tavi zagrijte 2 žlice maslinovog ulja. Pirjajte luk i papriku sa soli i paprom 8 minuta. Dodajte 1/2 šalice vode i ostavite da prokuha. Dodajte krušne mrvice i sve dobro izmiješajte.
Zagrijte pećnicu na 180°C. Stavite gljive na papir za pečenje. Svaku gljivu ispunite nadjevom i pospite mozzerellom.
Pecite 15 do 20 minuta. Poslužite toplo i ukrasite sa svježim peršinom.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni šampinjoni30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni šampinjoni45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBruschette s gljivama i za’atar začinom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPaprike punjene šampinjonima1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaZdrava jaja i pečeni krumpirići1:10h12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345