Ravioli s gljivama

Ravioli s gljivama

Ravioli s gljivama
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Primamljiv ručak, posebno ako vam se ne jede meso!
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 600 g raviola
  • 450 g nasjeckanih šampinjona
  • 1 žlica maslaca
  • 1 nasjeckani luk kozjak
  • 1 šalica vrhnja za kuhanje
  • 110 g kozjeg sira
  • sol
  • papar

Priprema

Dok se ravioli kuhaju, zagrijte maslac i dodajte narezane gljive. Kuhajte preko visoke topline dok gljive ne porumene.

Dodajte luk i kuhajte dok ne omekša. Smanjite vatru, dodajte vrhnje i kozji sir. Kada se sir otopi, dodajte sol i papar. Dodajte skuhanu tjesteninu i sve dobro izmiješajte. Poslužite vruće.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti