Rižoto s rajčicama i parmezanom

Rižoto s rajčicama i parmezanom

Rižoto s rajčicama i parmezanom
  • Objavljeno: Četvrtak, 26.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jednostavno i ukusno jelo.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 250g riže
  • 1 sitno nasjeckani luk
  • 50g maslaca
  • 250ml povrtnog temeljca
  • 500ml pasirane rajčice
  • 500g cherry rajčica
  • 100g nasjeckane mozzarelle
  • naribani parmezan

Priprema

Skuhajte rižu. Dinstajte luk i pola maslaca. Umiješajte temeljac i pasiranu rajčicu. Kuhajte 10 minuta. Promiješajte i dodajte rajčice i mozzarellu. Kuhajte još 8 minuta i umiješajte rižu. Dodajte preostali maslac i parmezan. Začinite po želji i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti