Salata od tjestenine, pinjola i rukole

Rukola je jako dobar izvor magnezija, fosfora i mangana.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 400g tjestenine
- 1 šalica nasjecknih sušenih rajčica
- 1 šalica nasjeckanog bosiljka
- 200g parmezana
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 šalica peršina
- 100g nasjeckanih pinjola
- 1 šalica nasjeckane rukole
Priprema
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, ocijedite i ostavite sa strane.
U blender stavite peršin i dobro izmiješajte. Polako ulijevajte maslinovo ulje i nastavite miješati. Posolite i popaprite po želji i dobro promiješajte.
Tjesteninu stavite u veliku zdjelu, dodajte preostale sastojke, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaSalata od avokada i manga s crnim grahom15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilje s gljivama i humusom od avokada35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSalata s kukuruzom i mozzarellom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s brokulom i rajčicom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilje od mrkve, rajčice i zelene salate10 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345