Tagliatelle s lješnjacima

Nagradite nepce ovim slasnim obrokom!
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
Sastojci
- 2 režnja češnjaka, sitno narezana
- 25 g svježeg bosiljka
- 25 g lješnjaka
- 200 g sira, tipa mascarpone
- 225 g tagliatella
- sol
- papar
Priprema
Stavite češnjak, bosiljak, lješnjake i sir u blender i smiksajte ih dok ne dobijete gustu pastu.
Skuhajte tagliatelle u blago slanoj kipućoj vodi sve dok ne budu al dente, zatim ih ocijedite.
Žlicom stavite umak na vruću tjesteninu te tako nastavite dok se sve ne rastopi po njoj.
Začinite sa solju i paprom i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaDomaći namaz od lješnjaka i kakaa15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaMlijeko od lješnjaka20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKruh od lješnjaka12345
-
Vegetarijanska prehranaKroketi od batata40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345