Tjestenina s kavijarom

Tjestenina s kavijarom

Tjestenina s kavijarom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Počastite se raskošnom večerom.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 225 g tjestenine
  • 75 g neslanog maslaca
  • 100 g kavijara
  • 8 svježih vlasaca, narezanih
  • 8 prepeličjih jaja, meko kuhanih i oguljenih
  • 1 limun

Priprema

Tjesteninu skuhajte u lagano slanoj kipućoj vodi dok ne bude al dente. Zatim sve ocijedite, ali zadržite malo vode u kojoj ste kuhali tjesteninu i dodajte maslac.

Rasporedite u male skupine koje nalikuju vrtlozima na 4 mala tanjura za posluživanje.

Stavite malo kavijara u centar tih vrtloga, a zatim posipajte vlasac preko svega.

Svaku porciju ukrasite s dva prepeličja jaja i kriškom limuna.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti