Tjestenina s maslacem od kikirikija, češnjakom i đumbirom

Brz i ukusan ručak.
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 300g tjestenine
- 100g maslaca od kikirikija
- sol
- papar
- 1/2 žličice đumbira
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 1 nasjeckana glavica luka
- 1 šalica vode
- 2 žlice sezamovog ulja
Priprema
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane.
Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i dinstajte ga oko 2 minute. Dodajte vodu i dobro promiješajte. Dodajte preostale sastojke i kuhajte oko 10 minuta, povremeno miješajući
Pomiješajte umak s tjesteninom i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s brokulom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaLazanje od špinata2:20h12345
-
Vegetarijanska prehrana
-
Vegetarijanska prehranaUkusna tjestenina s brokulom i češnjakom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKremasta tjestenina s kozicama20 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345