Tjestenina s maslinama i tunom

Tjestenina s maslinama i tunom

Tjestenina s maslinama i tunom
  • Objavljeno: Srijeda, 19.08.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Obogaćena bijelim vinom.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300g tjestenine
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • 2 žličice mljevenog češnjaka
  • 2 žlice soka od limuna
  • 3/4 šalice bijelog vina
  • 2 žlice maslaca
  • 1 šalica nasjeckanih maslina
  • 250g tune u biljnom ulju
  • 2 žlice nasjeckanog peršina
  • 3 žlice parmezana
  • sol
  • papar

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane. Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i dinstajte ga oko 3 minute. Zatim dodajte češnjak i dinstajte ga oko 30 sekundi. Dodajte sok od limuna, tunu i vino i pirjajte oko 10 minuta. Dodajte maslac, parmezan, peršin i masline. Posolite i popaprite po želji, kuhajte oko 5 minuta i poslužite. Za više recepata s tunom kliknite ovdje.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti