Tjestenina s patlidžanima i parmezanom

Tjestenina s patlidžanima i parmezanom

Tjestenina s patlidžanima i parmezanom
  • Objavljeno: Četvrtak, 27.08.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Iskoristite sezonu patlidžana.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300g tjestenine
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • 1 nasjeckani patlidžan
  • 1 žličica soli
  • 1 nasjeckani češanj češnjaka
  • 1/2 šalice pilećeg temeljca
  • 120g nasjeckane mozzarelle

Priprema

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite da stoji sa strane.

Zagrijte ulje u tavi, dodajte patlidžan i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte preostale sastojke, osim parmezana i kuhajte oko 10 minuta. Dodajte tjesteninu i parmezan i dobro promiješajte. Kuhajte oko 2 minute i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti