Tjestenina s tri vrste sira

Tjestenina s tri vrste sira

Tjestenina s tri vrste sira
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Tjestenina u umaku s tri vrste sira.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300 g tjestenine
  • 100 g mascarponea
  • 100 g parmezana
  • 100 g gorgonzole
  • 2 žumanjka
  • 50 g maslaca
  • 300 g slatkog vrhnja
  • sol
  • papar

Priprema

Tjesteninu skuhajte u  slanoj vodi. U mascarpone dodajte žumanjke, soli i papar i sve dobro izmiješajte.

Zagrijte maslac. Kada se rastopi dodajte mascarpone, parmezan i dobro izmiješajte. Dodajte nasjeckanu gorgonzolu, slatko vrhnje i miješajte dok se sir ne otopi. Dodajte skuhanu tjesteninu i par minuta miješajte na laganoj vatri.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti