Tortilje punjene šampinjonima i đumbirom

Đumbir će ovoj kombinaciji dati posebnu notu pikantnosti!

Sastojci

  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 75 g nasjeckanih šampinjona
  • 1 lovorov list
  • 3 nasjeckana režnja češnjaka
  • 2 žličice naribanoga đumbira
  • 2 nasjeckane rajčice
  • 1 žličica bosiljka
  • 1/2 žličice soli
  • 1/4 žličice papra
  • 1/4 naribane glavice kupusa
  • 4 tortilje
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema tortilja punjenih šampinjonima i đumbirom

  1. U tavi zagrijte ulje, dodajte luk i dinstajte 2 do 3 minute.
  2. Kada luk omekša dodajte đumbir, češnjak, lovorov list, rajčice, sol, papar i bosiljak. Pirjajte na srednjoj vatri 10 minuta uz miješanje.
  3. Zatim dodajte gljive i pirjajte još 15 minuta.
  4. Za to vrijeme u suhoj tavi prepecite tortilje.
  5. Tortilje napunite pripremljenim gljivama, dodajte svježi kupus, zarolajte i poslužite.

Iako se smatra jednom od najzdravijih namirnica na svijetu, postoje osobe koje trebaju izbjegavati đumbir!


POSJETI CENTARZDRAVLJA.HR
CentarZdravlja ne pruža medicinske savjete, dijagnoze ili tretmane, molimo pročitajte uvjete korištenja.
Partnerski portali