Varivo od leće i špinata

Lagan i ukusan obrok bez glutena.
Vrijeme pripreme: 50 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 nasjeckana glavica luka
- 2 nasjeckane rajčice
- 3 nasjeckana češnja češnjaka
- 1.5 šalica leće
- 1 žličica kumina
- 1 žličica soli
- 7 šalica vode
- 2 šalice špinata
Priprema
U velikom loncu zagrijte maslinovo ulje i dinstajte ga 2 do 3 minute. Dodajte rajčice i češnjak. Nastavite kuhati nekoliko minuta. Dodajte leću, kumin i sol. Dobro promiješajte i prelijte vodom. Nastavite kuhati oko 30 minuta. Dodajte špinat i kuhajte oko 3 minute.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaPalenta s povrćem12345
-
Vegetarijanska prehranaMladi krumpir sa šafranom i češnjakom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat u marinadi od meda1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečni batat s bananama1:45h12345
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s mladim špinatom15 min12345
Popularni recepti
-
Jela za dijabetičareNamaz od cikle i feta sira1:20h12345
-
PriloziGratinirani krumpir s keljom1:15h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
JuheKremasta juha od šampinjona30 min12345