Veganski pesto bez ulja

Tražite li zdraviju i manje kaloričnu kombinaciju popularnog talijanskog umaka, onda morate isprobati ovaj recept.

Sastojci

  • 70 g indijskih oraščića 
  • 80 ml vode 
  • 1 režanj češnjaka 
  • 1 vezica svježeg bosiljka 
  • 2 žličice nutritivnog kvasca 
  • prstohvat soli 

Priprema veganskog pesta bez ulja

1. Indijske oraščiće potopite u vodi i ostavite da stoje oko pola sata.

2. Zatim procijedite indijske oraščiće i stavite ih u blender. Dodajte češnjak, bosiljak, kvasac i sol. Blendajte dok ne dobijete glatku smjesu.

3. Poslužite kao preljev tjestenini ili salati.


POSJETI CENTARZDRAVLJA.HR
CentarZdravlja ne pruža medicinske savjete, dijagnoze ili tretmane, molimo pročitajte uvjete korištenja.
Partnerski portali