Zapečena riža sa sirom

Zapečena riža sa sirom

Zapečena riža sa sirom
  • Objavljeno: Srijeda, 02.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jednostavna za pripremu, ukusna i sočna.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 200g kuhane smeđe riže
  • 3 crvena luka, narezana
  • 200g svježeg sira
  • 1 čajna žličica suhog kopra
  • 50g parmezana, naribanog
  • 125ml mlijeka

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Lagano namastite veliku vatrostalnu zdjelu s malo biljnog ulja.

Pomiješajte sve sastojke u velikoj posudi, pazeći da je sve dobro promiješano, a zatim sve prebacite u veliku vatrostalnu zdjelu.

Pecite u pećnici na 15-20 minuta, dok sve ne bude vruće i dok se ne počne topiti.

Poslužite vruće.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti