Zapečena tjestenina s graškom i sirom

Zapečena tjestenina s graškom i sirom

Zapečena tjestenina s graškom i sirom
  • Objavljeno: Petak, 26.12.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jednostavna za pripremu i jako ukusna.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300g tjestenine
  • 200g graška
  • 200g ricotte
  • sol
  • papar
  • 250ml kiselog vrhnja
  • 1 jaje
  • 1 žličica ružmarina

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane. Namastite vatrostalnu posudu. Pomiješajte tjesteninu, grašak, ricottu, sol, papar i ružmarin. Dobro promiješajte i stavite u vatrostalnu posudu.

Pecite oko 20 minuta. U međuvremenu umutite jaja i vrhnje. Prelijte tjesteninu, nastavite peći još 5 minuta, izvadite i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti