Zapečene gljive

Zapečene gljive

Zapečene gljive
  • Objavljeno: Nedjelja, 23.09.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusne gljive za 4 osobe.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 450g šampinjona
  • 2 žlice kapare
  • 3 velika mljevena češnja češnjaka
  • 2 žlice biljnog ulja
  • 3 žlice nasjeckanog maslaca
  • 2 žličice limunovog soka
  • 1/4 šalice nasjeckanog peršina
  • 1/8 žličice soli
  • 1/8 žličice papra

Priprema

Zagrijte pećnicu na 230°C. Pomiješajte gljive, kapare, češnjak, ulje, sol i papar u plitku posudu za pečenje. Na vrha stavite maslac i pecite, povremeno miješajuči, oko 15 do 20 mnuta. Umiješajte sok od limuna i peršin te poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti