Zapečeni karfiol s parmezanom

Zapečeni karfiol s parmezanom

Zapečeni karfiol s parmezanom
  • Objavljeno: Utorak, 10.12.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan prilog svakom jelu.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g karfiola
  • 1/2 šalice parmezana
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite lim za pečenja i ravnomjerno rasporedite karfiol. Pospite parmezanom, posolite i popaprite i pecite u pećnici oko 40 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti