Pastrva s povrćem

Lagani obrok bogat proteinima.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 262 kcal / 1.096,21 kJ
Sastojci
- 2 velike mrkve izrezane po dužini
- 3 stabljike celera izrezane po dužini
- 1 žlica maslinovog ulja
- ½ žličice šećera
- 6 žlica vinskog octa
- 4 x 175g fileta pastrve
- bosiljak
- sok od 1 limuna
Nutritivne vrijednosti
- 262 kalorija
- 35g proteina
- 8g ugljikohidrata
- 10g masti
- 2g vlakana
Priprema
Zagrijte pećnicu na 190°C.
Stavite mrkve i celer u posudu s uljem, pospite šećerom, vinskim octom, solju i paprom. Kada prokuha, poklopite i kuhajte 10 minuta dok povrće ne omekša.
Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Stavite povrće i na njega filete pastrve. Pospite bosiljkom, limunovim sokom solju, i paprom.
Pecite 15 do 20 minuta (ovisno o debljini ribe).
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Visokoproteinski obrociBezglutenske kesten pločice koje se ne peku20 min12345
-
Visokoproteinski obrociJaja sa slaninom5 min12345
-
Visokoproteinski obrociOmlet s jajima i povrćem12 min12345
-
Visokoproteinski obrociVeliki omlet10 min12345
Popularni recepti
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKroketi od batata40 min12345