Bulardi sadrži 250 mg liofilizirane kulture Saccharomyces boulardii s 5 milijardi živih stanica kvasca. U našem organizmu živi stotine milijardi mikroorganizama (dobrih bakterija i kvasnica). Saccharomyces boulardii je jedina kultura živih mikroorganizama koja može preživjeti istovremeno uzimanje sa svim vrstama antibiotika (uzima se bez vremenskog razmaka s antibiotikom). Dobra kvasnica koju antibiotici ne mogu uništiti. Bulardi junior sadrži dodatno 5 mg cinka za pravilnu funkciju probave i pravilnu funkciju imunološkog sustava.
Bulardi Junior je:
- siguran je za upotrebu kod djece i trudnica
- može se koristiti istovremeno uz antibiotike
- djeluje brže i efikasnije
Efikasnost i sigurnost provjerena u 80 zemalja s više od 50 kliničkih studija u kojima je sudjelovalo 3000 pacijenata.
Sastav: Bulardi sadrži 250 mg liofilizirane kulture Saccharomyces boulardii s 5 milijardi živih stanica kvasca. Bulardi junior dodatno sadrži 5 mg cinka.
Bulardi je u Hrvatskoj registriran kao dodatak prehrani po svoj važećoj regulativi:
- proizvod koji ne sadrži gluten
- proizveden u skladu s Dobrom proizvođačkom praksom i HACCP principima
Pakiranje: 10 kapsula
1 kapsula dnevno preventivno i kod uzimanja antibiotika.
U slučaju putovanja 5 dana prije i tijekom putovanja 1 kapsula dnevno.
U slučaju izraženih simptoma 2 kapsule dnevno.
Drugi proizvodi iz kategorije
Drugi proizvodi proizvođača
Što su dodaci prehrani?
Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.
Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.
Vezane zanimljivosti
Sponzorski članci
-
Recept dana
Čokoladni kolač s datuljama i orasima
1 h12345 -
Recept tjedna
Juneći gulaš s krumpirom
1 h12345 -
Recept mjeseca
Tjestenina s brokulom
30 min12345