Noni sok

Opis
Noni sok

Sastojci

Sok ploda nonija* , kaša maline* , koncentrat soka jabuke*, prirodna aroma maline, regulator kiselosti: limunska kiselina.

* iz ekološkog uzgoja

Uvjeti čuvanja

Na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku 30 dana.

Najbolje upotrijebiti do i serija

Otisnuti na ambalaži.

Primjena

Proizvod sadrži noni (Morinda citrifolia) koji doprinosi normalnoj funkciji imuniteta.

Plod nonija je izuzetno bogat vitaminima, mineralima, oligoelementima, enzimima te – iznad svega – alkaloidom kseroninom.

Encian koristi isključivo organski uzgojen noni s otočja Tahiti, iz provjerenog izvora.

Encianov noni sok tijekom cijelog procesa – od sazrijevanja na stablu do punjenja u boce i kapsule – nije bio kemijski tretiran i razrijeđivan, niti su mu dodavani šećer, sladila i bojila. 

Doziranje

Prije uporabe protresti.

Promiješati u vodi ili soku.

Popiti natašte ili pola sata prije jela.
Pola sata nakon uzimanja, ne piti kavu, alkohol ili pušiti.

Zdrave osobe uzeti 2 jušne žlice (30 ml) na dan.

Osobe sa zdravstvenim tegobama do 4 žlice (60 ml).

Djeca iznad 12 godina: pola od naprijed navedene doze.

Mjere opreza

Čuvati od dohvata male djece.

Nije za djecu mlau od 12 godina.

Nije za osobe s oslabljenom funkcijom i bolestima bubrega.

Trudnice i dojilje se trebaju posavjetovati s liječnikom ili ljekarnikom oko korištenja ovog preparata.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Čuvati od dohvata male djece.

Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci