Celer, tikvice i mrkva s umakom od humusa

Celer, tikvice i mrkva s umakom od humusa

Celer, tikvice i mrkva s umakom od humusa
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 16.01.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ovaj brzi i zdravi obrok možete pripremiti za posao ili iznenadne goste.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 400g slanutka
  • 1 češanj češnjaka
  • 1 pečena crvena paprika
  • 1 žlica tahini paste
  • Sok od ½ limuna
  • 4 nasjeckane polovice oraha
  • 2 tikvice, narezane na štapiće
  • 2 mrkve, narezane na štapiće
  • 2 stabljike celera, narezane na štapiće

Priprema

Stavite slanutak, češnjak, papar, tahini pastu i limunov sok u blender i miksajte dok se sastojci ne sjedine. Lagano umiješajte orahe.

Poslužite uz svježe narezano povrće. Humus umak možete čuvati u hladnjaku do 2 dana.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti