Džem od jagoda i rabarbare

Rabarbara je jako dobar izvor mangana, vitamina C i kalcija.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 400g nasjeckanih jagoda
- 400g nasjeckane rabarbare
- 1/2 šalice vode
- sok od 1/2 limuna
- 1/2 šalice kokosovog šećera
- 4 žlice meda
- 1 žličica kardamoma
Priprema
Sve sastojke stavite u lonac i kuhajte dok ne proključa. Smanjite vatru i nastavite kuhati oko 30 minuta. Stavite u staklenu teglicu i pustite da se ohladi prije posluživanja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaDžem od jagoda, meda i chia sjemenki20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDžem od breskve i jagoda1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaDžem od jagoda i chia sjemenki25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDžem od smokava i malina1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaDžem od chia sjemenki i jagoda45 min12345
Popularni recepti
-
Jela za dijabetičareNamaz od cikle i feta sira1:20h12345
-
PriloziGratinirani krumpir s keljom1:15h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
JuheKremasta juha od šampinjona30 min12345