Juha od mrkve, đumbira i naranče

Juha od mrkve, đumbira i naranče

Juha od mrkve, đumbira i naranče
  • Objavljeno: Utorak, 21.06.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Đumbir smanjuje rizik od nastanka kancerogenih stanica.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 žlice maslaca
  • 500g očišćene i nasjeckane mrkve
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 1 žlica naribanog svježeg đumbira
  • naribana korica i sok od 1/2 naranče
  • 2 šalice povrtnog temeljca
  • 2 šalice vode
  • sol
  • papar

Priprema

Rastopite maslac u tavi. Dodajte mrkvu, luk i sol i dinstajte dok ne omekša, oko 10 minuta. Dodajte đumbir, koricu od naranče, temeljac i vodu. Pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte oko 20 minuta.

U blenderu ili pomoću štapnog miksera juhu dobro izmiješajte. Posolite i popaprite po želji, dobro promiješajte i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti