Salata od tjestenine, pinjola i rukole
Rukola je jako dobar izvor magnezija, fosfora i mangana.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 400g tjestenine
- 1 šalica nasjecknih sušenih rajčica
- 1 šalica nasjeckanog bosiljka
- 200g parmezana
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 šalica peršina
- 100g nasjeckanih pinjola
- 1 šalica nasjeckane rukole
Priprema
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, ocijedite i ostavite sa strane.
U blender stavite peršin i dobro izmiješajte. Polako ulijevajte maslinovo ulje i nastavite miješati. Posolite i popaprite po želji i dobro promiješajte.
Tjesteninu stavite u veliku zdjelu, dodajte preostale sastojke, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaSalata od avokada i manga s crnim grahom15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilje s gljivama i humusom od avokada35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaSalata s kukuruzom i mozzarellom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKajgana s brokulom i rajčicom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilje od mrkve, rajčice i zelene salate10 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345