Dođite na bezglutensku školu kuhanja
Kuhanje bez glutena u glutenskom svijetu postaje sve prisutnije, a tako osobe koje boluju od celijakije dobivaju sve veći prostor za podizanje vlastitog prehrambenog standarda, kvalitete života te širenje svjesnosti o celijakiji.
I ne samo to, bezglutenska kuhinja postaje sve prihvatljivija osobama koje nemaju celijakiju, već pate od intolerancije na gluten ili ga zaobilaze u svakodnevnoj prehrani iz bilo kojeg razloga.
Kako je u Hrvatskoj ponuda kulinarskih aktivnosti na tom području gotovo nepostojeća, tvrtka Abeona j.d.o.o. je odlučila započeti edukacije i škole kuhanja bez glutena te ovim putem predstavlja svoj prvi konkretan proizvod.
Kako savladati tehnike izrade bezglutenskog tijesta i ostalih jela te koje trikove u takvom kuhanju trebate znati kao i na što sve trebate paziti kada ste domaćin bezglutenskom gostu, možete naučiti u prvoj hrvatskoj Školi kuhanja bez glutena.
Bezglutenska škola kuhanja će se održati 28.02. do 02.03.2014. u Rovinju, u hotelu Adriatic.
Program obuhvaća 10-satnu školu od koje je sat vremena teretsko predavanje o osnovnim tehnikama i sirovinama u bezglutenskom kuhanju, kao i o osnovama dekontaminacije kuhinjskih prostora, načinu posluživanja, dekoriranja i ostalom vezanom uz tu problematiku.
Nakon toga, u iduća dva dana, predstoje 3 bloka po 3 sata interaktivnog kuhanja sudionika podijeljenog u 3 teme; slastice, kruh i peciva te svježe tjestenine.
Što sve obuhvaća aranžman i kako se prijaviti, saznajte klikom na link.
-
Recept dana
Salata od mahuna, rajčice i kozica
30 min12345 -
Recept tjedna
Juneći gulaš s krumpirom
1 h12345 -
Recept mjeseca
Salata od pečenog slanutka s feta sirom
30 min12345