Ovaj tjedan počinje proljetno izdanje Tjedna restorana
Dolazak proljeća već tradicionalno obilježavamo jednim od najukusnijih događanja na ovim prostorima. Riječ je o Tjednu restorana kada svi gurmani imaju priliku isprobati najukusnija jela popularnih lokala po pristupačnoj cijeni od 100 za ručak, odnosno 100-125 kuna za večeru.
U periodu od 15. do 24. ožujka će čak 80 restorana iz cijele Hrvatske gostima ponuditi obrok od tri slijeda s jelovnika posebno osmišljenog za ovu prigodu.
Tjedan vrhunske gastronomije dostupan svima od samih početaka je postigao veliku popularnost, stoga ne čudi da su restorani popunjeni do zadnjeg mjesta.
U sklopu Tjedna restorana svakog dana od 18 do 19:40 sati poznati će hoteli u akciji pod nazivom Na Koktel u Hotel po promotivnim cijenama nuditi razne zanimljive koktele.
Cijelu ponudu restorana i hotela pronađite na službenoj stranici 18. Tjedna restorana.
-
Recept dana
Salata od mahuna, rajčice i kozica
30 min12345 -
Recept tjedna
Juneći gulaš s krumpirom
1 h12345 -
Recept mjeseca
Salata od pečenog slanutka s feta sirom
30 min12345