Ugljikohidratna radionica na Bundeku!
Zagrebačko dijabetičko društvo, volonterska, civilna i neprofitna udruga, ove subote organizira Ugljikohidratnu radionicu na Bundeku u 11h.
Dođite na opušteno predavanje nutricionistice Anita Šupe o pogubnom utjecaju popularnih ugljikohidrata na dijabetes.
Za vrhunski roštilj brigu je preuzeo prošlogodišnji finalist Master Chefa - Matija Wok Nikolić. Osigurali smo najbolje prirodno uzgojeno meso, bez aditiva i konzervansa i povrće uzgojeno na prirodan način!
Održat će se prezentacija novog aparatića za mjerenje GUK-a. Kako on stvarno funkcionira, provjerite na Bundeku.
Raspored događanja:
11:00h - okupljanje sudionika i registracija
11:20h - pozdravni govor
11:30h - Predavanje nutricionistice Anite Šupe o ugljikohidratima
12:30h - pitanja sudionika
12:40h - mjerenje GUK-a + roštilj
13:30h - prezentacija novog aparatića za mjerenje GUK-a
14:15h - zabava i druženje
14:45h - zajedničko mjerenje nakon roštilja i tumačenje rezultata
15:15h - kraj službenog dijela
Prijava sudjelovanja se potvrđuje prije roštiljade uplatom 10 kn na žiro-račun Društva (IBAN: HR0323600001101555499) ili osobno u ZDD-u, Ilica 48. Prikupljen novac iskoristit će se za humanitarnu pomoć starijim i nemoćnim članovima.
Sve informacije o događaju potražite na www.zadi.hr i na Facebooku.
-
Recept dana
Salata od mahuna, rajčice i kozica
30 min12345 -
Recept tjedna
Juneći gulaš s krumpirom
1 h12345 -
Recept mjeseca
Salata od pečenog slanutka s feta sirom
30 min12345