Odaberite božićni poklon prema horoskopskom znaku!

Odaberite božićni poklon prema horoskopskom znaku!

Odaberite božićni poklon prema horoskopskom znaku!
  • Objavljeno: Subota, 23.12.2017.
  • Broj pregleda: 1.349
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Odaberite božićni poklon prema horoskopskom znaku!
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Horoskop

Da bismo vam olakšali kupovinu i boravak u gužvi i dugim redovima na blagajni, donosimo popis poklona koji odgovaraju svakom horoskopskom znaku!

Ovan

Ovan voli darove! Sve uzbudljivo, šareno i zabavno učinit će Ovna sretnim. Vole iznenađenja iako su individualci koji vole dokazivati svoju superiornost, jedinstvenost i isključivost. Ovnu treba funkcionalan dar, stoga mu odaberite neku tehnološku novost, istraživačko pomagalo, kompas ili navigator. Omiljeni cvijet Ovna je georgina, a najdraža boja mu je crvena!

Bik

Bik voli luksuzne, senzualne i praktične darove. Iako su materijalisti, od darova očekuju puno više. To može biti neka jedinstvena informacija, iskustvo ili vještina. Bik voli udobnost, kvalitetu i funkcionalnost. Najbolji poklon za ovaj horoskopski znak uključuje lijepu i elegantnu torbu, višenamjenski kuhinjski aparat ili parfem. Omiljeni cvjetovi Bika su maćuhica, zvončić i tratinčice jer ne vole jake mirise.

Blizanci

Prilikom odabira poklona za Blizance, obratite pozornost na njihovu osobnost. Blizanci vole humor i inteligentne darove stoga mu poklonite neki strip, duhoviti poklon paket, dobru knjigu, mobitel, fotoaparat ili kameru. Omiljeni cvjetovi Blizanaca su tratinčice, karanfili, gladiole, mimoze i ljubice jer ovi cvjetovi otkrivaju njihov karakter.

Rak

Rak zna cijeniti dar, ali još više pažnje poklanja načinu na koji ga je primio. Ovo je emotivan znak i njegov karakter je vođen osjećajima. Rak voli udobnost i eleganciju a stare kolekcionarske stvari će pobuditi njegov interes. Omiljeno cvijeće Raka su perunike, bijele ruže, ljiljani, sunovrati i visibabe.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Lav

Lav obožava poklone i cijeli proces darivanja koji mora biti spektakularan. Lavovi su materijalisti i vole luksuzne darove poput skupih i dizajnerskih stvari, zlata i skupog nakita i sve što je zlatne, žute ili narančaste boje. Najdraže cvijeće Lava su krizanteme, mimoze, žute ruže i karanfili.

Djevica

Djevica je praktična duša koja voli analizirati. Teške je naravi i ponekada voli izazivati nevolje! No, Djevica ima i svoju blagu i stidljivu stranu a više od svega cijeni praktičnost. Djevici možete pokloniti funkcionalne poklone, tehnološke novitete ili zanimljivu knjigu. Najdraže cvijeće su joj maćuhice, mimoze, karanfili, ruže, ljubičice i zvončići.

Pogledajte još ideja za božićne poklone!

Vaga

Vaga simbolizira ravnotežu i veliki je esteta. Voli darove u što većoj količini! Posjeduje umjetničku crtu i voli lijepe stvari a najviše ju raduju slike, antikni namještaj, parfem i nakit. Od cvijeća, voli karanfile, krizanteme, ljiljane i ruže.

Škorpion

Škorpion je mističan i pomalo kontradiktoran znak. Voli primati darove a nerijetko i sam sebe obraduje nekom sitnicom. Voli bezrazložno primati poklone, pogotovo one koji imaju seksualnu funkciju. Najbolji dar za Škorpiona je erotska igračka, a njegovo najdraže cvijeće su perunike, ljiljani, bijele ruže, sunovrati i kaktusi.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

Strijelac

Strijelac voli avanture i putovanja. Iznad svega vole svoju slobodu a najmanje voli monotoniju. Ovaj znak uvijek traži nešto novo i neobično, stoga mu darujte tečaj ronjenja, izlet ili neku zanimljivu knjigu. Strijelac voli karanfile, gladiole i krizanteme.

Jarac

Jarac voli praktičnost. Cijeni jednostavnost u dizajnu i namjeni. Osim praktičnosti, Jarca oduševljavaju tajne i mistika. Najbolji poklon za Jarca je egzotični predmet koji ima simboliku. Najdraži cvijet mu je gerber, ljiljan, tulipan, crveni karanfil, gladiola ili dalija.

Vodenjak

Vodenjak ima sjajan smisao za humor, druželjubiv je, oštrouman i pomalo neobičan. Darujte mu nešto što će poslužiti za razvoj novog hobija. Računala, fotografije, glazbeni ili sportski rekviziti su idealni pokloni za Vodenjaka. Od cvijeća, Vodenjak najviše voli orhideje, ljubičice, tulipane, sunovrate i ljiljane.

Ribe

Ribe su sanjari, filmofili i obožavaju glazbu i knjige. One su umjetnički, duhovno i kreativno orijentirane. Dajte im talismane, aromatične štapiće, toplu odjeću i deke, a od cvijeća odaberite karanfile i krizanteme.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije